h

Nieuws van de afdeling

23 januari 2023

Nieuw: Inloopsrpreekuur SP Schagen

  “Op de koffie bij de SP.”

De SP Schagen heeft veel al veel contact met de inwoners uit heel Schagen. We staan frequent op de markt in Schagen en incidenteel bij de Vomar Waldervaart. We krijgen vaak vragen of wij aandacht kunnen besteden aan onderwerpen die onze inwoners bezig houden. Daar kunnen we binnen de gemeenteraad aandacht aan besteden door middel van het stellen van vragen, het op de agenda te zetten of een motie indienen.
De SP houdt vanaf januari 2023, elke laatste vrijdag van de maand een inloop uurtje. Inwoners van de gemeente Schagen zijn  van harte welkom als zij een vraag, een probleem, een opmerking, een tip, een suggestie voor ons hebben. Wij kunnen samen met U kijken wat we daarmee kunnen doen. En dat eventueel  aan de orde stellen in de gemeenteraad.
Ook om een praatje te maken en een kop koffie te drinken bent U welkom!
De eerste Inloop wordt gehouden op vrijdag 27 januari van 16.00-1700 in Buurthuis Loet 10 in Schagen.
De SP ziet er naar uit u te ontmoeten!

Lees verder
3 januari 2023

Meldlijn Energierekening

Foto: SP

Vandaag lanceren we onze Meldlijn hoge energierekening! Vanaf 18.00 uur zijn onze spotjes ook te horen op Radio 1, Radio 2 en Radio Veronica.

Lees verder
6 december 2022

Reuring in de Raad

Raadsvergaderingen zijn belangrijk, maar zelden enerverend. Dat weet iedereen die de beraadslagingen van de gemeenteraad weleens live of via het Internet gevolgd heeft.

Lees verder
17 november 2022

SP over de energiecrisis

Foto: SP Schagen

We stonden weer op de markt.

Lees verder
18 oktober 2022

VERLAAG DE KOSTEN: NATIONALISEER ONZE ENERGIE

De energierekening moet omlaag. Energie is een basisvoorziening. Iedereen heeft energie nodig en wil dat het liefst zo goedkoop en schoon mogelijk. Omdat onze energievoorziening is geprivatiseerd, hebben we er nu niets meer over te zeggen. Commerciële bedrijven verhogen onze energierekeningen en worden lachend rijk, terwijl wij in de kou zitten. Dit moet anders. Daarom gaan we onze energie weer zelf organiseren. Zodat we de energierekening kunnen verlagen en zeggenschap hebben over het investeren in schone energie.

Lees verder
28 september 2022

De toekomst van ons geld door Mahir Alkaya

Foto: SP

Op vrijdag 7 oktober houdt SP tweede kamerlid Mahir Alkaya een presentatie over de toekomst van ons geld. Aan bod komen de crypto currencies en de invoering van de digitale Euro.

Lees verder

Pagina's

U bent hier