h

Nieuws van de afdeling

16 maart 2018

Onze eerste 5 kandidaten voor 21 maart

                   VOOR ELKAAR


                                            ONZE SPEERPUNTENLees verder
15 maart 2018

Politieke Markt Makado centrum

De laatste zaterdag voor de verkiezingen was er weer een politieke markt in het Makado centrum. Veel mensen gesproken die onze standpunten wilden weten over diverse zaken. Maar ook mensen die een praatje kwamen maken en een bobbonnetje snoepten. Gelukkig was het binnen warmer dan buiten.

Foto: SP

Foto: SP
Lees verder
15 maart 2018

Politiek Café en het referendum inzake de Sleepwet

Afgelopen zondag, 11 maart, hebben wij als afdeling ons eerste Politiek Café georganiseerd. Hierbij werd als onderwerp het raadgevend referendum inzake de zogenoemde Sleepwet behandeld. Tijdens deze middag hebben we verschillende mensen mogen verwelkomen, zowel van eigen afdeling als andere afdelingen en geïnteresseerden. Verder hebben we deze dag een nieuw lid mogen verwelkomen.

Lees verder
23 februari 2018

Politiek café inzake het referendum Sleepwet

De SP organiseert op 11 maart 2018 een politiek café over het referendum inzake de 'sleepwet', de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Op 21 maart 2018 is er een referendum over deze wet en mogen (ook) de Schagenaren naar de stembus. Het referendum vindt tegelijkertijd plaats als de gemeenteraadsverkiezingen.

Lees verder
23 februari 2018

Woningnood in de gemeente Schagen

Er is woningnood in de gemeente Schagen. Bijna alle partijen willen dit oplossen door woningen te gaan bouwen in het groen rond de stad en de dorpen. De SP weet dat er al vele jaren sprake is van woningnood. Dat komt omdat er gebouwd wordt voor de verkeerde groepen.

Lees verder
21 februari 2018

Voor elkaar

Foto: SP

Onze actiesecretaris heeft het voor elkaar! Die poster ziter er ook weer op!Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier