h

Nieuws van de afdeling

7 mei 2018

Benoeming steunfractieleden

Foto: SP

Op 24 april zijn de steunfractieleden van de Schager SP officieel benoemd in hun functie. Zij zullen ons raadslid Wim Rijnders tijdens de diverse vergaderingen en bijeenkomsten bijstaan in het raadswerk.
Vlnr: Jeanne Pouw, Sander Rezelman, Henk de Boer en Nel Loeve.
Veel succes gewenst de komende vier jaar!Lees verder
17 april 2018

Jaarverslag SP Schagen

INHOUD

Lees verder
10 april 2018

Protest tegen de afbraak van de buslijnen in de regio.

Negentig boze buspassagiers uit Alkmaar, Bakkum, Castricum, Heerhugowaard, Callantsoog en Schagen togen op 9 april naar het Provinciehuis in Haarlem. Zij protesteerden daar tegen de plannen voor opheffing van elf buslijnen in Noord-Holland Noord. Veertien van hen namen als inspreker ook deel aan de discussie in de Statencommissie Mobiliteit. Officieel stond daar op de agenda alleen een voorstel van de PvdA om een paar busritjes uit het bezuinigingsplan toch maar niet te schrappen – door de SP bestempeld als schaamlap voor de afbraak van het openbaar vervoer.
Over het bezuinigingsplan zelf wilden ​coalitiepartijen PvdA
VVD, D66 en CDA liever niet praten. De insprekers trokken zich daar niets van en pleitten samen bijna een uur lang, vurig en soms ontroerend, voor behoud van hun buslijn 5 (Alkmaar), 152 (Julianadorp) en 164 (Bakkum, Egmond).

Foto: SP
Lees verder
30 maart 2018

Wim zwaait Willem uit

Foto: SP

Tijdens de "uitzwaaivergadering" van de oude Schager gemeenteraad op 29 maart mocht onze SP vertegenwoordiger het vertrekkende VVD-lid Willem van der Sande toespreken. Hij plaatste o.a. deze opmerking: "Vele partijgenoten in Den Haag zullen stinkend jaloers op me zijn......Zij zouden óók dolgraag een paar VVD-ers uitzwaaien!" De toon is gezet voor de komende 4 jaar...........veel succes Wim!Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier