h

Nieuws van de afdeling

11 oktober 2018

Het geluk van Schagen

Foto: SP

 Lees verder
16 september 2018

Tijd voor Rechtvaardigheid

Zaterdag 15 september vond in Rotterdam de manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid plaats. SP-leider Lilian Marijnissen riep tijdens haar toespraak op tot een breed front voor rechtvaardigheid: ‘Ik richt me vandaag tot u. Tot al die mensen die hard werken en er het beste van willen maken. Tot al die mensen die elke dag voelen dat ons land zo ontzettend veel beter kan. Het is tijd om onrechtvaardigheid niet langer voor lief te nemen. Het is tijd om woede om te zetten in de moed om er iets aan te doen. Het is tijd om samen op te staan. Want als we samen opstaan, dán kunnen we winnen.’ Ook uit de regio Schagen was een delegatie in Rotterdam aanwezig. Samen met nog meer SP-ers uit Noord-Holland reisden zij per bus naar de manifestatie.

Foto: SP

 

Lees verder
5 september 2018

TIJD VOOR RECHTVAARDIGHEID

15 september is het 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging. Het bleek het begin van een gigantische crisis. U weet vast nog hoe het verliep. De bankiers hadden gegokt, de samenleving had verloren. 10 jaar later is ons land er niet rechtvaardiger op geworden.

Lees verder
10 juli 2018

Museum Openbaar Vervoer

Foto: SP

Tijdens de statenvergadering van 9 juli is geprobeerd een entreebewijs aan te bieden aan gedupteerde Elisabeth Post. Helaas wilde zij geen entreebewijs voor dit droevige museum.Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier