h

Flyeren Anna Paulowna voor Zorgfonds

11 april 2024

Flyeren Anna Paulowna voor Zorgfonds

Foto: Kees Zwaan

Twee gemotiveerde SP'ers hebben woensdag 9 april geflyerd in Anna Paulowna om mensen te wijzen op de dag dat voor de SP Schagen alles in het teken staat van het Zorgfonds. Op die dag komt Jimmy Dijk, de fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer, naar Schagen om in gesprek te gaan met SP-leden en om toe te lichten waarom de SP alle zorgverzekeringen wil opheffen en te komen tot één Zorgfonds voor alle Nederlanders. Weg met de op winst beluste ondernemingen en weg al die bureaucratie in zorg. Het moet weer aantrekkelijk worden voor artsen om een praktijk te beginnen.

Mensen in Anna Paulowna krijgen regelmatig te maken met de huisartsen crisis. De huisarts is niet bereikbaar. Of men krijgt te maken met steeds een andere huisarts zodat per pas laat een diagnose wordt gesteld. Het is vooral de op winst gerichte organisatie Co-Med die er in Anna Paulowna een potje van maakt. Het moet voor artsen weer aantrekkelijk worden om een praktijk te beginnen. 

De Socialistische Partij wil graag weten wat er mis gaat in de huisartsenzorg. U kunt hier uw ervaringen met de huisartsenzorg kwijt:

Meldpunt Huisartsen

Reactie toevoegen

U bent hier