h

Nieuws uit 2022

6 december 2022

Reuring in de Raad

Raadsvergaderingen zijn belangrijk, maar zelden enerverend. Dat weet iedereen die de beraadslagingen van de gemeenteraad weleens live of via het Internet gevolgd heeft.

Lees verder
17 november 2022

SP over de energiecrisis

Foto: SP Schagen

We stonden weer op de markt.

Lees verder
18 oktober 2022

VERLAAG DE KOSTEN: NATIONALISEER ONZE ENERGIE

De energierekening moet omlaag. Energie is een basisvoorziening. Iedereen heeft energie nodig en wil dat het liefst zo goedkoop en schoon mogelijk. Omdat onze energievoorziening is geprivatiseerd, hebben we er nu niets meer over te zeggen. Commerciële bedrijven verhogen onze energierekeningen en worden lachend rijk, terwijl wij in de kou zitten. Dit moet anders. Daarom gaan we onze energie weer zelf organiseren. Zodat we de energierekening kunnen verlagen en zeggenschap hebben over het investeren in schone energie.

Lees verder
28 september 2022

De toekomst van ons geld door Mahir Alkaya

Foto: SP

Op vrijdag 7 oktober houdt SP tweede kamerlid Mahir Alkaya een presentatie over de toekomst van ons geld. Aan bod komen de crypto currencies en de invoering van de digitale Euro.

Lees verder
19 september 2022

SP Schagen was erbij!

Foto: Ursula Smit

Ook SP afdelingen Schagen en Den Helder hebben zich niet onbetuigd gelaten bij het Prinsjesdagprotest van afgelopen zaterdag. We hebben de regering luid en duidelijk verteld dat het inmiddels GENOEG is met de dure boodschappen, de hoge energieprijzen en de hoge huren. Het wordt tijd dat Rutte en zijn ploeg plaatsmaken voor een regering die meer oog heeft voor de behoeften van de gewone mensen dan voor de grote bedrijven en de superrijken. GENOEG is GENOEG!

Foto: Ursula Smit
Foto: Ursula Smit
Foto: Ursula
Lees verder
12 september 2022

Met de bus naar Den Haag op 17 september

Het zal zo langzamerhand niet echt meer nieuws zijn: op 17 september gaan we met zoveel mogelijk mensen naar Den Haag om te laten weten wat de Nederlandse bevolking van de regering verwacht aan hulp om rond te komen nu de prijzen van energie, brandstof en  dagelijkse boodschappen zo sterk gestegen zijn. Kom ook naar Den Haag en geef je hier op!

Lees verder

Pagina's

U bent hier