h

Nieuws van de afdeling

8 juli 2017

Geslaagde superzaterdag in Schagen

Foto: SP

Vandaag gingen Sp-ers uit geheel Noord-Holland op pad in de Schager wijk Waldervaart. Er werden vele goede gesprekken gevoerd over oa de groenvoorziening, vuilnis en zorg. Op 19 juli zullen deze en andere onderwerpen worden besproken tijdens een openbare informatieavond.
Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP
Lees verder
30 juni 2017

Superzaterdag 8 juli

Op 8 juli wordt in samenwerking met de regionale afdelingen een superzaterdag georganiseerd. Samen zullen wij huis-aan-huis de wijk in trekken om te spreken met mensen in de buurten en wijken. We zullen spreken over het verbeteren van de buurten, bedrijven, zorginstellingen en scholen. Van een veilige straat tot goede betaalbare huizen. Van het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico tot sluiting van een onveilige kerncentrale. We hebben laten zien wat onze partij in petto heeft. Samen heroveren we terrein op het doorgeschoten individualisme. Samen boeken we overwinningen en zorgen we voor sociale vooruitgang.

Lees verder
26 mei 2017

Sloop het eigen risico

Foto: SP
Lees verder
21 mei 2017

Kandidaat gemeenteraadsleden

Foto: SP
Op 19 mei kwamen de SP’ers die volgend jaar willen meedingen naar een plaats in de gemeenteraad, bijeen. Er werd gesproken over hoe zij het een en ander gaan aanpakken. Welke zaken in de gemeente Schagen kunnen gebruikt worden om de SP ‘op de kaart te zetten’. Zo is de verontreiniging van de grond rond de Pettemer kernreactor een zaak die de volle aandacht verdient van de socialisten. Maar ook het strand dat dreigt te worden volgebouwd met strandhuisjes dient beschermd te worden tegen ‘privatisering’. Al met al zijn er genoeg onderwerpen waar het nieuwe team zich mee bezig kan houden.Lees verder
5 mei 2017

Blog van Kees

Kees verhaalt over Domela Nieuwenhuis. U kunt het hier lezen.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier