h

Nieuws uit 2017

21 december 2017

Jan-Pjotr Komen neemt afscheid van de gemeenteraad

De fractievoorzitter van SP in de gemeenteraad van Schagen is om persoonlijke redenen gestopt met het raadswerk. Hij wordt opgevolgd door Wim Rijnders die ook de beoogd lijsttrekker zal zijn bij de komende verkiezingen in maart 2018. Jan-Pjotr werd door raadsnestor Friso Teerink in de afscheidsspeech geprezen om zijn dossierkennis en debattechniek. In zijn raadsperiode heeft hij in totaal 31 moties en ammandementen ingediend en is daarmee recordhouder. Jan-Pjotr bedankt voor je inzet, en succes in de toekomst!

Foto: SP
Lees verder
26 november 2017

STUUR TIHANGE EN DOEL MET PENSIOEN

Stuur Tihange en Doel met pensioen.

Lees verder
17 november 2017

Handtekeningen blijven maar komen

De handtekeningenlijsten werden weer volop gevuld op de Schager Markt van 16 november. En dat uiteraard tegen het verschralen van de buslijnen in de Noordkop. In korte tijd ruim 70 mensen die hun sympathie betuigden met deze actie. U kunt ook digitaal uw handtekening zetten; dat kan hier.

Lees verder
16 november 2017

Wederom protest tegen het opheffen van de buslijnen

Gistermiddag (15-11) hebben we weer handtekeningen opgehaald bij het NS station Schagen, voor het behoud van de buslijnen in de Noordkop.
Vanaf 18.30 uur stond er een delegatie van SP bij Hotel Igesz in Schagen, alwaar een voorlichting werd gegeven door Connexion en de Provincie over de onzalige plannen om de buslijnen op te heffen. Ook hier werden weer de nodige handtekeningen opgehaald.

Foto: SP
Lees verder
4 november 2017

Handtekeningen verzamelen tegen het opheffen van de regionale buslijnen.

We blijven bezig met het verzamelen van handtekeningen in verband met de actie tegen het opheffen van de regionale buslijnen. Op de Schager markt van donderdag 2 november waren Wilma en Henk actief. Ruim vijftig mensen tekenden de lijsten. U kunt ook digitaal uw steun betuigen. Dat kan via deze link. 

Foto: SP
Lees verder
4 november 2017

Niet eens met de voorgenomen BTW verhoging?

Het nieuwe kabinet wil de btw verhogen op de dagelijke boodschappen, de fietsenmaker, boeken, groente en fruit, geneesmiddelen, concertkaartjes en openbaar vervoer.
Tegelijkertijd verlaagt ze de winstbelasting voor grote bedrijven. De boodschappen worden duurder, de winsten van de multinationals groter. Dat geeft weinig vertrouwen voor de toekomst. Dit moet anders. Dit gaan wij stoppen. Als u dat ook vindt, teken dan de petitie die in samenwerking met diverse politieke partijen en organisaties is gestart. Ruim 90.000 mensen gingen u al voor. U vindt de link hier.

Lees verder

Pagina's

U bent hier