h

Nieuws uit 2013

4 december 2013

Schagen was ook in Utrecht

Er was ook een kleine delegatie uit Schagen aanwezig bij de Basta bijeenkomst op 30 november in Utrecht

Lees verder
22 november 2013

In actie op de Schager markt

Op donderdag 21 november waren SP-leden actief aan het werven voor de Basta manifestatie in Utrecht.
(alle foto's van Marjanne van der Pal).

 

Lees verder
18 november 2013

Politiek Café Podium Victorie Alkmaar

De SP Afd. Alkmaar en het comité Koopkracht en Werk Alkmaar organiseert op zaterdag 23 november een opwarmertje voor de landelijke manifestatie op 30 november in Utrecht een politiek café.   

Lees verder
9 november 2013

Koopkracht en echte banen

 

STEUN HET FNV-PROTEST OP 30 NOVEMBER

Onder het motto ‘Koopkracht en echte banen’ start de FNV op zaterdag 30 november een grote campagne (van 11 tot 15 uur, Jaarbeurs Utrecht). Door de bezuinigingen dreigen tienduizenden werknemers in de zorg, kinderopvang en bouw hun baan kwijt te raken. Ook zullen leraren, politie en vuilnismannen er opnieuw geen cent bij krijgen. En als je werkloos raakt, krijg je geen begeleiding naar ander werk.
Alle informatie over deze dag:
http://www.koopkrachtenechtebanen.nl/

Lees verder
6 oktober 2013

Uitzending Zembla

Naar aanleiding van de uitzending van Zembla van donderdag 3 oktober waarin het leerlingenvervoer in onze gemeente aan de orde komt heeft de SP een aantal vragen aan het college. De uitzending is hier terug te zien.

Lees verder
24 september 2013

Zaanse Protestmars tegen armoede

Zaterdag 28 september zal er om 13.00 uur een mars tegen armoede vertrekken vanaf gebouw “De Icoon” bij station Zaandam. Deze protestmars is de eerste actie na de succesvolle landelijke demonstratie van afgelopen zaterdag in Amsterdam tegen de bezuinigingen. De mars komende zaterdag wil een stem geven aan de slachtoffers van de sociale kaalslag die in Den Haag wordt bedacht, maar al te vaak één op één door het Zaanse college wordt doorgezet.

Lees verder

Pagina's

U bent hier