h

De toekomst van ons geld door Mahir Alkaya

28 september 2022

De toekomst van ons geld door Mahir Alkaya

Foto: SP

Op vrijdag 7 oktober houdt SP tweede kamerlid Mahir Alkaya een presentatie over de toekomst van ons geld. Aan bod komen de crypto currencies en de invoering van de digitale Euro.

Mahir zal ingaan op de voor- en nadelen van de verschillende soorten digitaal geld en waarom het belangrijk is om de controle hierover scherp in de gaten te houden. Zo betekent de invoering van de digitale Euro dat de overheid en de banken inzicht krijgen in elke transactie en daarmee van boven af ons allemaal kunnen sturen in ons aankoopgedrag. Wenselijk? Onwenselijk? Mahir heeft daar een uitgesproken mening over. We hopen daarom dat zijn verhaal aanleiding geeft tot levendige discussies en stof tot nadenken.

We hopen u in grote getale te kunnen verwelkomen in het Slothotel te Schagen.

Adres:

Slotplein 4

1742 CA Schagen

Zaal open 19:00, aanvang 19:30

Reactie toevoegen

U bent hier