h

De Zilveren Tomaat voor Henk de Boer

13 mei 2023

De Zilveren Tomaat voor Henk de Boer

Foto: Ursula Smit

De Actiesecretaris van de afdeling Schagen, Henk de Boer heeft tijdens de Regioconferentie van afgelopen zaterdag door de afdelingsvoorzitter Jeanne Pauw de Zilveren Tomaat opgespeld gekregen.

Deze onderscheiding heeft Henk dubbel en dwars verdiend door zijn tomeloze inzet voor de afdeling Schagen van de SP. Al sinds de oprichting van de afdeling is Henk de drijvende kracht achter het actiegebeuren. Op de markt staan met de SP-kraam, bussen regelen voor vervoer naar demonstraties, het organiseren van de Siperzaterdag, de Soep Express maar Schagen halen, Henk regelt het. En zij enthousiasme werkt aanstekelijk zodat er een vaste groep is onstaan waar Henk op kan rekenen.

Henk, bedankt voor je inzet en we hopen dat je nog vele jaren ons kunt inspireren!

 

Reactie toevoegen

U bent hier