h

Verkiezingen 15 maart

7 maart 2023

Verkiezingen 15 maart

Foto: SP

Beste mensen,

Binnenkort op 15 maart is het zover, op dat moment zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Op dat moment kiezen we niet alleen ons nieuw provinciebestuur, maar ook indirect de Eerste Kamer. In de Eerste Kamer worden de wetten getoetst die zijn aangenomen in de Tweede Kamer. Dit betekent dat, afhankelijk van de uitslag, de wetten wel of niet sneller worden aangenomen. Of zelfs worden tegengehouden!

Dit is dus het moment dat we in onze provincie en in de Eerste Kamer de macht kunnen terug pakken.

Pak de macht terug en stem 15 maart op de SP!

In de aanloop naar de verkiezingen hebben we nog hulp nodig van mensen bij het flyeren in Anna Paulowna op maandag 13 maart om 11 uur bij de Lidl. Lijkt je dit leuk? Meld je dan nu aan bij Henk de Boer via henkdeboer50@hotmail.com.

Met vriendelijke groet,

SP Schagen

Reactie toevoegen

U bent hier