h

Nieuw: Inloopsrpreekuur SP Schagen

23 januari 2023

Nieuw: Inloopsrpreekuur SP Schagen

  “Op de koffie bij de SP.”

De SP Schagen heeft veel al veel contact met de inwoners uit heel Schagen. We staan frequent op de markt in Schagen en incidenteel bij de Vomar Waldervaart. We krijgen vaak vragen of wij aandacht kunnen besteden aan onderwerpen die onze inwoners bezig houden. Daar kunnen we binnen de gemeenteraad aandacht aan besteden door middel van het stellen van vragen, het op de agenda te zetten of een motie indienen.
De SP houdt vanaf januari 2023, elke laatste vrijdag van de maand een inloop uurtje. Inwoners van de gemeente Schagen zijn  van harte welkom als zij een vraag, een probleem, een opmerking, een tip, een suggestie voor ons hebben. Wij kunnen samen met U kijken wat we daarmee kunnen doen. En dat eventueel  aan de orde stellen in de gemeenteraad.
Ook om een praatje te maken en een kop koffie te drinken bent U welkom!
De eerste Inloop wordt gehouden op vrijdag 27 januari van 16.00-1700 in Buurthuis Loet 10 in Schagen.
De SP ziet er naar uit u te ontmoeten!

Waar: Buurthuis Loet 10, Loet 10, Schagen

Wanneer: Elke laatste vrijdag van de maand. van 16:00 tot 17:00

Reactie toevoegen

U bent hier