h

17 september - Prinsjesdagprotest

4 juli 2022

17 september - Prinsjesdagprotest

Foto: SP

Steeds meer mensen hebben moeite om de rekeningen te betalen. Terwijl de kosten stijgen, blijven onze lonen, uitkeringen en AOW al jaren achter. Boodschappen, de energierekening, tanken en de huur, het wordt allemaal duurder waardoor steeds meer mensen in de knel komen. Dit terwijl de economie groeit, grote bedrijven enorme winsten maken en de superrijken alleen maar rijker worden. Dit zorgt voor een grotere ongelijkheid en steeds meer problemen voor mensen.

Daarom moet er nu een noodplan komen, de kosten moeten omlaag!

Het kabinet laat mensen keihard vallen. Op Prinsjesdag worden de plannen van het kabinet voor het komende jaar gepresenteerd en daarom komen we het weekend ervoor, op zaterdag 17 september, in actie. Er moet een noodplan komen om de kosten omlaag te brengen. Kom ook naar het PrinsjesdagProtest!

De bus vanuit Schagen vertrekt om 11 uur vanaf het busstation Schagen bij het NS station. Aanmelden kan bij henkdeboer50@hotmail.com

 

Ik ben erbij!

Reactie toevoegen

U bent hier