h

Stop samen met ons de huurverhoging

12 november 2020

Stop samen met ons de huurverhoging

Foto: SP

Middenin de coronacrisis besloten verhuurders en minister Ollongren de grootste huurstijging in zes jaar tijd door te voeren. Ze helpen wel de multinationals in deze crisis, maar laten huurders in de kou staan.

Het CDA, de ChristenUnie en D66 hebben mooie woorden over het bestrijden van de wooncrisis, maar steunen intussen huurverhogers. Daar moet een eind aan komen. Samen kunnen we de huurverhoging van 2020 terugdraaien en de komende huurverhoging stoppen.
 

Wat kan jij voor ons doen?

Houd ze aan hun mooie woorden. Stuur de partijen in de Tweede Kamer een e-mail. We hebben een voorbeeldtekst klaargezet. Die kun je aanpassen. Laat de onderwerpregel van de mail leeg, of verzin er zelf eentje, dan worden onze mails niet zomaar weggefilterd. Je kunt ook een Twitter-bericht naar de woordvoerder wonen sturen.

Klik hiervoor op deze link.

Alvast bedankt voor je hulp.

Samen zorgen we voor een eerlijke toekomst.

SP Schagen

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier