h

De SP Schagen draagt de voedselbank Kop van Noord een warm hart toe.

15 april 2020

De SP Schagen draagt de voedselbank Kop van Noord een warm hart toe.

Foto: SP
Zoals welbekend hebben vele mensen en organisaties het erg moeilijk in deze tijden. Vele mensen in Nederland leven onder de armoedegrens en zijn volledig afhankelijk van de voedselbank om in hun dagelijkse eten en drinken te voorzien. Mochten de voedselbanken door de crisis moeten gaan sluiten, dan is de humanitaire ramp in zijn geheel niet te overzien.
 
Gelukkig willen vele mensen de voedselbanken helpen. Dit wordt enorm gewaardeerd en deze hulp ondersteunen wij ook vanuit onze partij van harte. Het mooiste zou natuurlijk zijn als deze voedselbanken in zijn geheel niet meer nodig zouden zijn. Om dit voor elkaar te krijgen als partij in de toekomst hebben wij uw stem hard nodig. 
 
Tot die tijd zullen we elkaar schouder aan schouder moeten steunen. 
 
Daarom vragen wij u om de voedselbank te ondersteunen waar u dit kunt. U kunt natuurlijk ook altijd doneren aan de voedselbank. 
 
Kijk voor meer informatie op de site van Voedselbank Kop van Noord

Reactie toevoegen

U bent hier