h

SP Ledendag in Haarlem

5 maart 2020

SP Ledendag in Haarlem

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Op vrijdag 28 februari organiseerde de SP een ledendag in het Provinciehuis in Haarlem. Van uit de Kop van Noord Holland waren 30 personen met de bus afgereisd naar de Dreef.  Door een team van vrijwilligers werd een rondleiding verzorgd in het imposante gebouw. Statenlid Remine Alberts en fractievoorzitter Eric Smaling vertelden vervolgens over de provinciale politiek en over hoe we als SP in de provincie en in het provinciehuis te werk gaan. Hedendaagse thema’s als het klimaat, medezeggenschap, het circuit van Zandvoort, Erfgoed en Archeologie in Noord-Holland, de beoogde boskap in de Schoorlse duinen, Het Twiske, Tata Steel; het kwam allemaal voorbij. Er was nog tijd voor een hapje en een drankje waarna eenieder weer huiswaarts keerde.

Reactie toevoegen

U bent hier