h

Let een beetje extra op elkaar!

17 maart 2020

Let een beetje extra op elkaar!

Het zijn onwerkelijke tijden: het leven in ons land komt langzaam maar zeker tot stilstand. Door de maatregelen die het kabinet, op advies van de gezondheidsorganisaties, afkondigt om de verspreiding van het Corona-virus te beperken, gaan meer en meer instanties ‘op slot’.

Scholen, crêches, sportclubs, buurthuizen – voorlopig staken zij hun activiteiten.
Aan ouderen en kwetsbaren wordt dringend verzocht om voorlopig zoveel mogelijk binnen te blijven.
En omdat ook vaak de hulp- en zorgverleners gepaste afstand moeten bewaren is er het gevaar dat deze groep mensen afgezonderd raakt, vereenzaamt en in lastige situaties terecht komt.

De SP roept op om een beetje extra op elkaar te letten. Misschien kunnen we voor elkaar een boodschapje meenemen, eens een kaartje sturen of op een andere manier laten merken dat we samen deze corona-strijd moeten voeren. We kennen vast allemaal wel iemand waar je je in deze
ongebruikelijke situatie extra zorgen om maakt.

Maakt u zich grote zorgen over uw situatie of zoekt u hulp? Dan kunt zich via het telefoonnummer van Henk de Boer (06-30884332) melden. Wij gaan dan ons best doen om hulpaanbod en hulpvraag aan elkaar te koppelen.

Samen komen we deze moeilijke tijd door!

Reactie toevoegen

U bent hier