h

Thorbeckestraat in Schagen

29 oktober 2019

Thorbeckestraat in Schagen

Foto: SP

 

Al jaren wachten de bewoners van de Thorbeckestraat op een oplossing voor de problemen in hun straat. Ondanks dat er een verbodsbord is geplaatst  voor vrachtwagens , vanaf de Sstationsweg/Nieuwe Laagzijde richting de Thorbeckestraat en vanaf de Langestraat richting Thorbeckestraat rijden er nog steeds vrachtwagens de straat in. In het verleden zijn er door voormalig wethouder Bouwes en Van der Veek toezeggingen gedaan om van de straat een éénrichtingsstraat te maken. Dit is er nog steeds niet gebeurt. Er worden spiegels afgereden van de geparkeerde auto’s en ook fietsers voelen zich er niet veilig.

Ons raadslid Wim Rijnders heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college dat het nu toch wel eens tijd wordt om iets te doen. Als antwoord kreeg hij dat in de oordeelsvormende vergadering van 15 oktober 2019 wethouder Heddes toegezegd heeft dat er binnen 3 weken een oplossing zou worden aangedragen.

Dus, kan de vlag uit op 5 november?

Reactie toevoegen

U bent hier