h

Recreatiegebied Het Twiske

8 augustus 2019

Recreatiegebied Het Twiske

Foto: SP

Het Twiske is al tijden onderwerp van gesprek. Een ondernemer wil er een camping realiseren, een festivalorganisatie wil er een driedaags evenement organiseren en de bezoekers willen er vrij gebruik van kunnen maken. Het beschermd natuurgebied staat onder druk.
Je kunt er sporten, varen, zwemmen, verblijven en fietsen. Voor ieder wat wils. Maar er is ook natuur, heel veel natuur. Het is zelfs een beschermd gebied voor flora en fauna, een zogeheten Natura-2000 gebied. Ook wordt er een boterham verdiend in
de recreatiesector. 
Maar kan dat allemaal samen?
De SP wil de bezoekers aan het woord laten en vraagt een ieder om de enquête in te vullen. 
De enquête is hier te vinden.

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier