h

Reken af met Rutte

12 februari 2019

Reken af met Rutte

Foto: SP

 

Op 20 maart is het weer zover en mogen we allemaal stemmen voor de Provinciale Staten verkiezingen. Daarom zijn we weer druk bezig met de campagne, want steeds meer mensen merken de gevolgen van het afbraak beleid in de provincie en in Den Haag. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een betaalbare en goede woning op de plek waar men zich het prettigst voelt. De dorpen moeten bewoonbaar en bereikbaar blijven. Goed openbaar vervoer is dus van groot belang. Niet alleen voor onze kinderen maar ook voor alle ouderen.

Wilt u ons ook persoonlijk spreken over deze of andere onderwerpen? Komende zaterdag kunt u ons vinden in het centrum van Schagen.

Kom allemaal naar de stembus en stem op 20 maart SP!

Reactie toevoegen

U bent hier