h

De Noordkop aan het woord over het OV

4 februari 2019

De Noordkop aan het woord over het OV

Op vrijdag 8 februari organiseert de SP Noord-Holland een openbare avond over het openbaar vervoer in Noord-Holland Noord. De avond wordt gehouden in dorpshuis Kolfweid in Callantsoog en start om 20:00.

SP-Statenleden Jim Haijen en Wim Hoogervorst zijn benieuwd naar uw ervaringen met het Overalflex systeem van Connexxion dat sinds de zomer (een deel van de) reguliere bussen vervangt. Hierbij zullen natuurlijk ook de ervaringen met scholierenbus 652 niet onbesproken blijven.

De bezuinigingen vanuit het provinciaal bestuur troffen in Schagen en omgeving onder andere de buslijnen 150, 151, 152 en 157. De lijnen werden wegbezuinigd, ingekort qua route of in frequentie verlaagd.

Foto: SP

 

SP Noord-Holland trekt al langere tijd ten strijden tegen de kaalslag in het openbaar vervoer en pleit voor fikse investeringen om Noord-Holland Noord  voor iedereen mobiel en bereikbaar te houden.

Wat:                         De Noordkop het woord over het OV

Wanneer:                 Vrijdag  8 februari  om 20:00

 Waar:                      Dorpshuis Kolfweid, Jewelweg 7 1759 HA Callantsoog

Reactie toevoegen

U bent hier