h

Aftrap Provinciale Statenverkiezing Regio Noord-Holland Noord

4 februari 2019

Aftrap Provinciale Statenverkiezing Regio Noord-Holland Noord

Foto: SP

In Schagen is een felle strijd gevoerd tegen de bezuinigingen op 21 buslijnen. En de strijd is nog niet opgegeven, want er komt binnenkort een zwartboek over het openbaar vervoer en Connexion uit. In ons verkiezingsprogramma pleiten we ook voor het oprichten van een provinciaal busbedrijf van de Provincie zelf.

We verzamelen vanag 09.30 uur in De Blokhut Loet 10 te Schagen. Vanaf 10.00 uur gaan we een grote groep de wijk in om bewoners onder andere te bevragen over de thema's Openbaar Vervoer en wonen.

Rond 12.30 wordt voor een lunch gezorgd. Vanaf 14.00 uur houden we een openbare manifestatie op de Markt in het centrum van Schagen. Met muziek, sprekers en massaal flyeren maken we er met z'n allen een mooie middag van!

Reactie toevoegen

U bent hier