h

Tijd voor Rechtvaardigheid

16 september 2018

Tijd voor Rechtvaardigheid

Zaterdag 15 september vond in Rotterdam de manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid plaats. SP-leider Lilian Marijnissen riep tijdens haar toespraak op tot een breed front voor rechtvaardigheid: ‘Ik richt me vandaag tot u. Tot al die mensen die hard werken en er het beste van willen maken. Tot al die mensen die elke dag voelen dat ons land zo ontzettend veel beter kan. Het is tijd om onrechtvaardigheid niet langer voor lief te nemen. Het is tijd om woede om te zetten in de moed om er iets aan te doen. Het is tijd om samen op te staan. Want als we samen opstaan, dán kunnen we winnen.’ Ook uit de regio Schagen was een delegatie in Rotterdam aanwezig. Samen met nog meer SP-ers uit Noord-Holland reisden zij per bus naar de manifestatie.

Foto: SP

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier