h

TIJD VOOR RECHTVAARDIGHEID

5 september 2018

TIJD VOOR RECHTVAARDIGHEID

15 september is het 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging. Het bleek het begin van een gigantische crisis. U weet vast nog hoe het verliep. De bankiers hadden gegokt, de samenleving had verloren. 10 jaar later is ons land er niet rechtvaardiger op geworden.

Want is het rechtvaardig dat multinationals miljarden cadeau krijgen, terwijl agenten en leraren moeten vechten voor een beetje waardering? Is het rechtvaardig dat het eigen risico blijft stijgen, terwijl zorgverzekeraars miljarden reserves hebben? En is het rechtvaardig dat de grootste bedrijven ons land vervuilen en u de rekening daarvoor moet betalen?

Het is tijd voor rechtvaardigheid! En daarom starten we op 15 september in Rotterdam een nieuw initiatief. Een beweging voor iedereen die gelooft in rechtvaardigheid. Samen kunnen we aan het begin staan van een nieuwe tijd. Een tijd voor rechtvaardigheid.

Kom ook en mis het niet!

Wat? Manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid
Waar? Wilhelminakade Rotterdam
Wanneer? 15 september: ontvangst vanaf 13.00 uur, het programma start om 13.30 uur

Met onder andere Javier Guzman en Ewald Engelen.

Bij voldoende belangstelling laten wij een bus rijden vanuit Schagen.
Verwachte vertrektijd: 10.30 uur.
Wil je met ons mee meld je dan aan via: henkdeboer50@hotmail.com

Reactie toevoegen

U bent hier