h

Politiek Café en het referendum inzake de Sleepwet

15 maart 2018

Politiek Café en het referendum inzake de Sleepwet

Afgelopen zondag, 11 maart, hebben wij als afdeling ons eerste Politiek Café georganiseerd. Hierbij werd als onderwerp het raadgevend referendum inzake de zogenoemde Sleepwet behandeld. Tijdens deze middag hebben we verschillende mensen mogen verwelkomen, zowel van eigen afdeling als andere afdelingen en geïnteresseerden. Verder hebben we deze dag een nieuw lid mogen verwelkomen.

Ondanks dat het een kleine groep was die de kou had getrotseerd, was het Politiek Café een interessante en interactieve middag met veel discussie. Door middel van de presentatie en de discussie hopen we een positieve bijdrage te hebben kunnen leveren aan de keuze van mensen voor het raadgevend referendum op 21 maart aanstaande.

Indien het niet mogelijk was om hierbij aanwezig te zijn, bijgaand alsnog een kort filmpje waarin de gevolgen van deze wet nader wordt uitgelegd.

We hopen iedereen in de toekomst weer regelmatig terug te zien bij ons Politieke Café, waarin we interessante en actuele onderwerpen nader zullen bespreken.

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier