h

Politiek café inzake het referendum Sleepwet

23 februari 2018

Politiek café inzake het referendum Sleepwet

De SP organiseert op 11 maart 2018 een politiek café over het referendum inzake de 'sleepwet', de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Op 21 maart 2018 is er een referendum over deze wet en mogen (ook) de Schagenaren naar de stembus. Het referendum vindt tegelijkertijd plaats als de gemeenteraadsverkiezingen.

De SP Schagen vindt dat de inwoners goed geïnformeerd moeten worden, zodat zij een goede keuze kunnen maken. Vandaar dit politiek café. Uiteraard zijn alle Schagenaren welkom.

Het politiek café vindt plaats in cafe ‘t Oude Slot in Schagen. De zaal gaat om 13:30 uur open en vanaf 14:00 uur starten wij het informatieve gedeelte. De middag zal rond 16:00 uur afgerond worden. Het eerste kopje koffie of thee is gratis.

Reactie toevoegen

U bent hier