h

SP avond in Callantsoog

17 januari 2018

SP avond in Callantsoog

Ruim 70 mensen kwamen op 16 januari in Dorpshuis Kolfweid te Callantsoog bijeen om bijgepraat te worden over de SP-actie voor het behoud van de buslijnen in de Noordkop. Sprekers waren oa. SP Statenlid Marnix Bruggeman en gemeenteraadslid Wim Rijnders. Diverse aanwezigen gaven aan grote problemen te zullen ondervinden bij het schrappen van gehele of gedeeltijke busroutes. Met name scholieren en ouderen zijn de dupe van dit marktwerkingsbeleid. Een busvoorziening hoort een basisvoorzienining te zijn voor de kernen en het argument dat er (te) weinig personen op bepaalde tijdstippen in de bus zitten en daarom niet rendabel zijn, is geen steekhoudend argument is de mening van Marnix Bruggeman. Ook waren er mensen aanwezig van andere politieke partijen uit Schagen en Den Helder die het protest ondersteunen. 

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier