h

Teken de petitie tegen het opheffen van de buslijnen!

4 oktober 2017

Teken de petitie tegen het opheffen van de buslijnen!

De SP heeft een petitie gemaakt tegen het onzalige plan van de Provincie Noord-Holland en Connexion om de buslijnen 150, 152, 158 en 164 geheel dan wel gedeeltelijk op te heffen.

Met de steunbetuigingen staan we sterker in het verweer tegen dit vreemde beleid,

Hier kunt u de petitie vinden.

 

Reacties

Stop de kaalslag in het O.V.!

Ik teken deze petitie omdat ik vind dat kinderen uit Julianadorp gewoon met een goede verbinding naar hun school in Schagen moeten kunnen blijven gaan

Het is onbegrijpelijk dat er een buslijn moet verdwijnen en daardoor een hoop schoolkinderen hier enorm de dupe van zullen zijn. Dit mag niet mogen!

Laat bus routes voor de schoolgaande kinderen bestaan

Mag niet

Buslijn moet blijven!!!!

Er gaan dagelijks veel kinderen naar schagen voor school. De bus is handiger omdat ze anders eerst naar station zuid moeten met de bus, daarna de trein naar schagen. De dagelijkse kosten worden zo voor de ouders hoger. Ook lijn 158 gaat langs de helihaven. Veel van de werknemers komen aan op het station en nemen deze bus. Zij moeten dan een taxi nemen. Ik vind deze actie van de provincie en connexxion dom en ondoordacht.

Ik heb deze bus nodig om naar school te komen en mag dus NIET verdwijnen!!!

Mijn 3 kinderen zijn afhankelijk van de busverbinding ivm hun studie elders.
Wat te denken van mensen die naar hun werk moeten, mensen zonder auto, toeristen die vanuit Callantsoog een dagje naar Schagen willen of verder.
Moeten we weer massaal met de auto?
Kennelijk gaat hier het economisch belang boven het milieubelang.

Het is de kracht van Openbaar Vervoer dat je kunt reizen naar de 'kleinste uithoeken' van Nederland. Het opheffen van zogenaamde 'onrendabele' lijnen zal tenslotte het hele OV systeem om zeep helpen...

Openbaarvervoer moet beschikbaar blijven voor iedereen

Het is belangrijk voor de bewegingsvrijheid van de mensen (denk aan onze scholieren en mensen die geen auto kunnen rijden) langs de route van betrokken buslijnen. Je kunt ze toch niet zo maar aan hun lot overlaten!

Inderdaad een bespottelijk plan.

Reactie toevoegen

U bent hier