h

Sloop het eigen risico

26 mei 2017

Sloop het eigen risico

Foto: SP

Ook afdeling Schagen is actief geweest met het plakken van de nieuwe Nationaal ZorgFonds posters “Sloop het #eigenrisico”. De komende weken zal er opnieuw onderhandeld worden voor een nieuwe regering met bijbehorende plannen. Nu is het moment om de partijen op te roepen de boete op ziek zijn van tafel te halen! #ZegeensA.

Voor de verkiezingen heeft de SP met het Nationaal ZorgFonds de discussie over het nut en de noodzaak van het eigen risico goed op de agenda van het debat weten te zetten. Vele partijen zoals het CDA, GL, PvdA en zelfs D66 hebben toen gezegd dat ze het eigen risico af willen schaffen of willen verlagen. De SP wil hen houden aan die belofte en roept hen opnieuw op het afschaffen van de boete op ziek zijn mee te nemen in de bespreking! #ZegeensA

Reactie toevoegen

U bent hier