h

Actie

13 december 2016

Actie

Foto: SP

 

Ondanks het druilerige weer stond de SP op zaterdag 10 december weer bij het Makado winkelcentrum om nog meer steun te krijgen voor het www.nationaalzorgfonds.nl

Het valt op dat het ZorgFonds steeds breder bekend is. Al meer dan 233.000 mensen willen graag een ZorgFonds. Er werden in Schagen weer tientallen steunbetuigingen verkregen. Een bemoeizuchtige winkelier vroeg zich af of de SP wel vergunning had om actie te voeren. De straat is echter openbare ruimte, waar vrije meningsuiting geldt. De acties van de SP hebben duidelijk invloed. Ook bij andere partijen beginnen politici zich af te vragen of marktwerking in de Zorg wel zo goed is. Het eigen risico staat flink ter discussie. Nu nog als eerste stap helemaal afschaffen…

Reactie toevoegen

U bent hier