h

Geschenk

19 november 2016

Geschenk

Foto: SP

 

Onder het toeziend oog van Emile Roemer wisten Schager SP’ers op zaterdag 19 november weer veel mensen over te halen hun steun te verlenen aan het Nationaal ZorgFonds. Sommigen hadden nog nooit van het ZorgFonds gehoord en kregen alle informatie die nodig was.

Tussen de buien door scheen af en toe de zon. Er was veel publiek op de been. Veel ouders met hun kinderen wilden een glimp van Sinterklaas en Zwarte Piet opvangen want die hielden hun intocht. Over Sinterklaas gesproken: het zou een prachtig sinterklaascadeautje zijn als over enkele jaren een nieuw zorgstelsel wordt ingevoerd waarvan ook een ‘ziekenfonds nieuwe stijl’ onderdeel zal zijn. Zet dat cadeautje maar alvast op je verlanglijstje. Niet alleen jij, maar iedere Nederlander zal het als een geschenk ervaren…

Reactie toevoegen

U bent hier