h

Aftrap Zorgfonds

26 november 2016

Aftrap Zorgfonds

Foto: SP

Foto: SP

 

Vanuit alle windstreken in Nederland vertrokken zaterdag 26 november bussen naar Den Haag. Ook uit Schagen vertrok een bus richting bestuurlijk centrum van Nederland. Op het Spuiplein stond een grote tent waarin enkele duizenden mensen zich verzamelden. Er stond een lekker broodje en een kopje koffie klaar voor iedere deelnemer. Gezellige muziek zorgde voor een vrolijke sfeer. Sjaak Bral presenteerde het programma, dat bestond uit toespraken en interviews. O.a. voorman Emile Roemer hield een stevige peptalk. Tenslotte werd op het podium op een grote rode knop gedrukt, waarmee het startsein werd gegeven voor de ‘100 dagen tour’: allerlei activiteiten rond het thema ‘Zorgfonds’ gaan plaatsvinden tijdens deze 100 dagen durende periode, die tot de verkiezingen in Maart duurt. In februari krijgen de mensen die het Zorgfonds een warm hart toedragen en deze zaterdag niet konden meedoen, een nieuwe kans om een gezellig feest bij te wonen.

Na afloop van het programma in de tent togen alle deelnemers naar het Malieveld, waar de bussen klaarstonden om de vermoeide Zorgfondsers weer naar huis te brengen. Het was een leuke dag die veel inspiratie voor de deelnemers bracht…

 

Reactie toevoegen

U bent hier