h

Zorg is er voor iedereen

23 oktober 2016

Zorg is er voor iedereen

Foto: SP

Als je wilt dat er wat verandert in de Zorg dan moeten er gezamenlijke acties gevoerd worden in het openbaar. Je zult publiekelijk moeten uitspreken wat er mis is in de Zorg en ook voorstellen moeten doen tot verbetering van die Zorg. Op zaterdag 22 oktober werd dan ook het Zorgfonds aangeprezen in Wieringerwerf. Joke, Elice, Margreet en Kees spraken het winkelende publiek aan om ze te informeren over het 100% sociale Zorgfonds. Veel mensen waren enthousiast en verleenden spontaan hun steun door het invullen van hun naam en adres: iets dat al bijna 200.000 mensen in Nederland hebben gedaan. Al die mensen zijn er van overtuigd dat de Zorg voor iedereen toegankelijk moet zijn én blijven. Zorg is voor iedereen...

Reactie toevoegen

U bent hier