h

Actie in Hollands Kroon

26 november 2015

Actie in Hollands Kroon

Foto: SP

Op 25 november hebben we samen met de FNV weer een hele leuke en succesvolle dag gehad in Hollands Kroon.

Met in totaal 14 mensen hebben we afwisselend de hele dag rondgereden in het Noord Hollandse en de eerste bezwaar telefoontjes zijn al binnengekomen. Ook hebben we in een verzorgingshuis de eerste cliënten getroffen waarbij inderdaad de thuiszorg volledig was stopgezet per 1 januari 2016.
Zij waren blij met onze komst.

Kortom: het doet ertoe waar we mee bezig zijn!

Ook hebben we ruim 300 handtekeningen opgehaald voor de Volkspetitie.

We hebben snel weer contact over de vervolgacties, maar nu eerst op naar 15 december in Den Haag! Als je mee wilt als vakbondslid van de FNV meld je dan even aan op de site Je krijgt dan een treinkaartje thuisgestuurd. 

Reactie toevoegen

U bent hier