h

SP Schagen viert 10-jarig bestaan op 1 mei.

26 april 2014

SP Schagen viert 10-jarig bestaan op 1 mei.

Op donderdag 1 mei viert de SP Schagen haar tienjarig bestaan. Niet geheel toevallig is 1 mei ook de Dag van de Arbeid. In een bijeenkomst in het Oude Slot zal er een discussie gevoerd worden over de werkloosheid. Helaas stijgt deze nog steeds, maar wat zijn de gevolgen voor onze regio en zijn er mogelijkheden voor de gemeente om de werkloosheid terug te dringen? Ook zullen we stilstaan bij de bezuinigingen op de zorg en wat die voor gevolgen hebben voor onze regio. De discussie zal gevoerd worden door SP Tweede Kamerlid Sadet Karabulut, wethouder Ben Blonk van de gemeente Schagen,  wethouder Marcel Olierook van Enkhuizen en Wim Rijnders de woordvoerder zorg van de SP Schagen. Naast de discussie zal er ook kort worden stilgestaan bij de geschiedenis van de SP in Schagen en ook zal er nog een quiz worden gehouden over diverse nationale en regionale onderwerpen. Iedereen is vanaf 19.30 van harte welkom in het Oude Slot, Markt 20 in Schagen.

Reacties

Hallo SP-Schagen,

Ik wil alleen maar even kwijt dat mij dit een hartstikke zinvolle avond lijkt. Wij komen dan ook met een paar mensen van uit SP-Castricum graag naar jullie toe.
Bedankt!
Petra Gazendam

Eindelijk weer eens een 1 Mei bijeenkomst in Schagen.
Interessant en zeer relevant onderwerp. Voor een kritische en deskundige (en geïnteresseerde) noot zal ik ook aanwezig zijn.

Arno van Deuzen,
advocaat te Alkmaar en lid Specialisatievereniging Sociale Zekerheidsadvocaten

Reactie toevoegen

U bent hier