h

Gemeentelijke verkiezingsavond: SP betaalt eigen consumpties

22 november 2012

Gemeentelijke verkiezingsavond: SP betaalt eigen consumpties

De gemeente organiseerde een geslaagde verkiezingsavond. De SP verbaasde zich er hogelijk over dat alle consumpties gratis door de gemeente verstrekt werden. Daar werd ook gretig gebruik van gemaakt!

De SP vindt het onacceptabel dat in een tijd van bezuinigingen, afbraak van sociale voorzieningen en het gegeven dat er ook in de nieuwe gemeente bezuinigd moet gaan worden op deze wijze gemeenschapsgeld misbruikt wordt.Temeer, omdat steeds meer stadsgenoten gebruik moeten maken van de voedselbank.

De aanwezige SP'ers besloten dan ook ter plekke om de tegenwaarde van de door hen gebruikte consumpties aan de voedselbank te doneren. Wij roepen andere partijen op hetzelfde te doen. Het moet toch mogelijk zijn om van een raadsvergoeding van ruim 1500 euro bruto per maand (=gelijk aan een bijstanduitkering!) je eigen biertje te betalen....??

 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier