h

Murat is vrij!

3 juli 2019

Murat is vrij!

Foto: SP

Ons Eindhovens gemeenteraadslid Murat Memiş is eindelijk vrij. Twee maanden lang zat hij vast in Turkije en mocht het land niet uit, omdat hij zijn mening had gegeven. Nooit is hij schuldig geweest en gelukkig is hij nu vrij.

Vandaag, woensdag 3 juli, komt hij terug naar Nederland samen met zijn broer en onze Lilian. We verwachten ze om 20.30 uur in Eindhoven op het bordes voor de Catharinakerk aan het Catharinaplein. Daar is gelegenheid om Murat te verwelkomen. Er is een korte bijeenkomst met enkele welkomstwoorden en de gelegenheid voor Murat zelf om iets tegen ons te zeggen. Het duurt maximaal een halfuur, daarna gaat Murat snel naar huis.

Iedereen die Murat een warm hart toedraagt is van harte welkom! We hopen dat veel mensen naar het Catharinaplein komen om Murat welkom te heten in zijn eigen stad Eindhoven.

  • Plaats: Catharinaplein Eindhoven/bordes Catharinakerk
  • Waar: Woensdag 3 juli 20.30 uur

Reactie toevoegen

U bent hier