h

Nieuws, april 2016

27 april 2016

Actie thuiszorg bij Pauw

Op dinsdag 27 april was de afbraak van de thuiszorg in de gemeenten Hollands Kroon en Schagen een van de hoofdonderwerpen bij de talkshow van Jeroen Pauw. Bekijk hier het fragment en oordeel zelf wat voor een ordinaire bezuining deze gemeenten hebben doorgevoerd!

Lees verder
26 april 2016

Stille tocht voor de thuiszorg

Ruim 1200 kwetsbare mensen in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon zitten vanaf 1 mei zonder thuiszorg en honderden medewerkers verliezen hun baan. De gemeenten houden daarmee ruim 2.5 miljoen euro over van het geld dat voor zorg bedoeld is.

Lees verder
23 april 2016

De dag van de Echte Banen

Als SP roepen we onze leden op om op 1 mei naar de FNV-bijeenkomst voor meer echte banen, zekerheid, kwaliteit en koopkracht te komen in Amsterdam (vanaf 11 uur op het Jonas Daniël Meijerplein te Amsterdam, bij de Dokwerker; om 12 uur lopen we vanuit daar in een mars naar het Oosterpark; vanaf 13 uur start daar een manifestatie met TYPHOON, de Echte Banen show en infomarkt.

Lees verder
10 april 2016

Actie in Enkhuizen

De regio Noord-Holland hield zaterdag een actiedag in Enkhuizen. Met 80 actieve leden werd samen met Emile Roemer een bezoek gebracht aan de Bloemenbuurt om de plannen van de SP om te komen tot een beter zorgverzekeringsstelsel uit te leggen aan de bewoners van deze wijk. Het was een bijzondere inspirerende dag. 

Foto: SP

      
Foto: SP
Lees verder
4 april 2016

Onze actie mensen!

Foto: SP

De actie mensen uit de regio Noord-Holland noord van de SP bezig met de referendum campagne!Lees verder

U bent hier